2010 m. rugpjūčio 22 d., sekmadienis

2010m. plenero užbaigimas

Plenerą baigėme, kaip visada, sukurtų darbų ir eskizų parodėle, kuri linksmai plevėsavo mūsų sodyboje ir džiugino atvykusius draugus. Čia galima buvo pamatyti baigusių iki galo plenerą R.Baukaitės, V.Smilgienės, V.Gaudiešiūtės iš Klaipėdos, Virginijos ir Kastyčio Laužadžių, bei jų sūnaus Mato iš Kauno, palangiškių G.Oškinytės - Eimanavičienės, D.Oškinytės, R. Užpelkytės, K.Balčikonio, R.Ščerbakovienės ir jos dukros Marijos, ir mūsų, šventojiškių A.Bukauskienės ir P.Barono darbus.
Parodoje - kompozicijos ir eskizai, skirti Šventosios senbuviams, liuteronų evangelikų bendruomenei, Durbės mūšio 750-mečiui pažymėti.
Kadangi pleneras vyko tik savaitę, tai dalyviai kūrė daugiau eskizinius darbus, kurie bus išvystyti į baigtas kompozicijas žiemos parodai Palangos bibliotekoje. Šįsyk matome daugiau grafikos, tekstilės kompozicijas, tapybą ant audinio, fotografijas, o skulptūrą atstovauja daug kruopštumo reikalaujantys medaliai. Dalį darbų ir eskizų jau ruošiame eksponuoti Šventosios bibliotekoje, kur galėsite susipažinti su jais ilgesnį laiką - maloniai kviečiame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą